Επίσκεψη αντιπροσωπείας Εθνικού Τμήματος στη Βόρεια Ελλάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

     Αθήνα 13 Απριλίου  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 10-4-2017, αντιπροσωπεία του Εθνικού Τμήματος, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Καραπατάκη και τον Α΄ Αντιπόεδρο κ. Νικόλαο Μαρούντα, με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στη Βόρεια Ελλάδα για την παραλαβή του ξενώνα της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΤΔ Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειο Γιαννακόπουλο και τον Ταμία  και Γ΄ Αντιπρόεδρο του Εθνικού Τμήματος κ. Χριστόδουλο Χριστοδουλή.
Εν συνεχεία ο Πρόεδρος μετέβη στην Κατερίνη, όπου είχε συνάντηση με  αντιπροσωπεία της ΤΔ Πιερίας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Φρειδερίκο Μαρκόπουλο, τον Α΄Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Χασιώτη, τον Β΄Αντιπρόεδρο κ. Αντώνιο Γραμμένο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αθανάσιο Ρίζο, τον Αν. Γεν. Γραμματέα κ. Κωνσταντίνο Μπούκλη και την Ταμία κα Ουρανία Μπελσεμέ. Εν συνεχεία, συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, Α/Υ κ Γεώργιο Τζήμα.
Την 11-4-2017, η ανωτέρω αντιπροσωπεία, συνοδευόμενη και από τον Ταμία κ. Βασίλειο Παπά, επισκέφθηκαν τον Επιθεωρητή Βόρειας Ελλάδας Αντ/γο κ. Χρήστο Δραγατάκη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Υπ/γο κ. Φώτιο Δομζαρίδη και τον Επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξ/χο κ.Αθανάσιο Ματζούκα. Εν συνεχεία μετέβησαν στην Έδεσσα, όπου συναντήθηκαν με  αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΤΔ Πέλλας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, τη Γενική Γραμματέα κα Ειρήνη Σέλκου και τον Ταμία κ. Παναγιώτη Γαρτσιώνη. Εν συνεχεία, επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Α/Δ κ. Θεολόγη Τσακίρη.
Οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε φιλικό κλίμα. Στο επίκεντρο των συζητήσεων, ήταν οι πολυσχιδείς δράσεις της Ένωσης μας, η έντονη παρουσία μας στα κοινωνικά δρώμενα και η συνεισφορά μας στην ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου της Αστυνομίας.  Επίσης το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί από 28-5 έως 1-4-2017 στο Βραχάτι Κορινθίας
Το ΔΣ του Εθνικού Τμήματος, ευχαριστεί τις ανωτέρω Τοπικές Διοικήσεις για την υποδοχή και τη συνεργασία τους.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

SERVO PER AMIKECO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝ. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ κ. ΤΖΑΝΕΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ
Επόμενο άρθροΕπιστολή αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών