Υποψηφιότητα Προέδρου Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου κ. Γεώργιο Αβραμίδη για μια θέση στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Νομού Σάμου

Θεμιστοκλή Σοφούλη και Πινδάρου 1

Τ.Κ 83100 Σάμος

κινητό: 6937241438

Σάμος 8 Μαρτίου 2020

Δελτίο Τύπου

 

Θέμα: Υποψηφιότητα για μια θέση στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος.

προς: Εθνικό Τμήμα ΙΡΑ.

Κοινοποίηση: Τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ Χώρας.

Αγαπητοί Πρόεδροι, Τοπικών Διοικήσεων Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/ισσες, θέλω να σας ενημερώσω ότι, στο επερχόμενο 36ο Συνέδριο του Εθνικού Τμήματος και στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ. της, που θα διεξαχθούν στην Λεπτοκαρυά Πιερίας από 6 έως 10 Μαΐου 2020, θα θέσω υποψηφιότητα για μια θέση στο 11μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Τμήματος.
Έχω ήδη ενημερώσει τα μέλη της τοπικής μου Διοίκησης, στην τελευταία συνεδρίασή του και ομόφωνα συμφώνησαν στην απόφασή μου και μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Το κίνητρό μου πηγάζει, από την αγάπη στο servo peramikeko προς τους συναδέλφους και τη διάθεσή μου να προσφέρω και να συμβάλλω αποφασιστικά στη μελλοντική πορεία του Εθνικού Τμήματος, από οποιαδήποτε θέση μου προτείνουν οι συνάδερφοι στο Δ.Σ.
Η επί σειρά ετών δράση και προσφορά μου, τόσο στην ενέργεια όσο και στην αποστρατεία, γνώμονα και οδηγό είχε πάντα και έχει, την αγάπη και εξυπηρέτηση των συναδέλφων και των οικογενειών τους, χωρίς δεσμεύσεις και ανταλλάγματα.
 Με εκτίμηση servo peramikeko και συναδελφικούς χαιρετισμούς Ζητώ τη στήριξή σας, με την υπόσχεση ότι θα δουλέψω σκληρά και θα σταθώ καθημερινά δίπλα σας  με συνέπεια, ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ζητώ να με στηρίξετε ώστε να μου δώσετε τη δυνατότητα να προσφέρω και να εργαστώ για το SERVO PERAMIKEKO.

                                                                                                 Σάμος 8-3-2020
       Αβραμίδης Γεώργιος
Πρόεδρος Τ.Δ ΙΡΑ Σάμου
Προηγούμενο άρθροΑποκριάτικο παιδικό πάρτι
Επόμενο άρθροΑναβολή εκδηλώσεων – Τ.Δ.Σάμου