Υποδοχή πολυμελούς αποστολής Μαυροβούνιων συναδέλφων με επικεφαλής την Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος του Μαυροβουνίου κατά τις ημέρες του Πάσχα

Είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθούμε στην χώρα μας την πολυμελή αποστολή Μαυροβούνιων συναδέλφων με επικεφαλής την Πρόεδρο του Εθνικού Τμήματος του Μαυροβουνίου Bijlana Dulovic,που επισκέφθηκαν την χώρα μας κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Τμήματος Βλάσιο Βαλατσό και του Γεν.Γραμματέα της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής  Νικόλαο Ζαχαρή,κατά την διήμερη επίσκεψή τους στην πόλη της Αθήνας και ενός ξεχωριστού καλωσορίσματος με τοπικά προϊόντα  και πασχαλινά εδέσματα.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή στην παροχή διευκολύνσεων για την οργάνωση και διευκόλυνση του ταξιδιού από τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Διοικήσεων στις πόλεις που επισκέφτηκαν.

Από την πρώτη στάση τους στα Μετέωρα, την παραμονή τους στην Αθήνα, από την επίσκεψή τους στον Ισθμό της Κορίνθου, ,την πόλη του Ναυπλίου όπου βρέθηκαν την ημέρα του Πάσχα και τέλος από την ολιγόωρη στάση της αποστολής στα Ιωάννινα.

Οι συνάδελφοι εξέφρασαν την επιθυμία να βρεθούν σύντομα ξανά στην χώρα μας ενώ δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την Ελληνική φιλοξενία.

Στο ίδιο μήκος ήταν και οι αναρτήσεις του Εθνικού Τμήματος του Μαυροβουνίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη της Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ξάνθη
Επόμενο άρθροΠαράδοση τροφίμων- Τ.Δ.Ξάνθης