ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

NTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 05-02-2023

Η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε για την σημαντική της συνεισφορά στους αγώνες ενάντια στις ουσίες και τα ναρκωτικά καθώς και στην βελτίωση ανάπτυξης των παιδιών με αναπηρία, από το Διεπιστημονικό Δίκτυο Ειδικής και Διαπολιτισμικής Αγωγής ¨Include¨ στο πρόσωπο του Γ.Γ. της ‘Ένωσης μας κ. ΚΑΝΕΛΛΗ Διαμαντή.

Το ¨Include¨ είναι ένα επιστημονικό σωματείο που δρα με στόχο την ανάπτυξη συμπεριληπτικών πρακτικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δράσης. Ιδρύθηκε το 2011 από διεπιστημονική ομάδα ώστε να διερευνά, να σχεδιάζει, να υλοποιεί, να αξιολογεί και να προτείνει πρακτικές ανάπτυξης παιδιών με κάθε μορφής αναπηρία, να αναδεικνύει τακτικές επανένταξης εξαρτημένων ατόμων με ποικίλες δραστηριότητες αυτεπίγνωσης, ρομποτικής και πολεμικών τεχνών καθώς και να στηρίζει έμπρακτα άλλους φορείς με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

Σε μια σεμνή πλην όμως ζεστή και γεμάτη ¨ανθρωπιά¨ εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκατάστασής του ‘INCLUDE Σχολείο για όλους TOKEI MARU’ ο Γ.Γ. της ‘Ένωσης μας αφού παρέλαβε τον έπαινο για την τοπική μας, ευχαρίστησε την Πρόεδρο κ. ΜΑΝΟΥ Ανδρομάχη για την τιμή που έτυχε η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης να βραβευτεί, δήλωσε πως η Ένωση μας θα συνεχίσει την ποικιλόμορφη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, θα στηρίξει όλους όσους πραγματικά θέλουν την επανένταξη στην κοινωνία και θα σταθεί απέναντι σε κάθε μορφή ¨αποκλεισμού¨. Αναφέρθηκε επίσης στο τεράστιο έργο της τοπικής μας για τα άτομα με αναπηρία και ιδιαίτερος τα παιδιά, τονίζοντας πως η δράση μας για την συγκέντρωση πλαστικών πωμάτων που μετατρέπονται σε παιδικά αναπηρικά καροτσάκια ειδικού τύπου και διατίθενται στις παιδιατρικές & παιδογκολογικές κλινικές των νοσοκομείων της πόλης μας, θα γιγαντωθεί καθώς βρίσκει συνεχώς και νέους συμπαραστάτες. Τέλος αφού ενημέρωσε πως η τοπική μας ετοιμάζεται για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις με το ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, που σκοπό έχουν την κινητοποίηση έγκλειστων εξαρτημένων ατόμων σε δομές θεραπείας και απεξάρτησης εντός και εκτός καταστημάτων κράτησης, συντάχθηκε στο όραμα του ¨Include¨ για μια συμπεριληπτική κοινωνία στην οποία ¨ κανείς δεν μένει πίσω¨, αναφερόμενος ιδιαιτέρως στο κοινό χαρακτηριστικό της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών και ¨Include¨, τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τ.Δ.ΚΙΛΚΙΣ
Επόμενο άρθροΟρκωμοσία Δοκίμων Αστυφυλάκων