Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου ευχαριστεί θερμά την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου ευχαριστεί θερμά την ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών για την βασικότερη στήριξη του κοινωνικού έργου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Άλλη μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά φτάνει στο τέλος της!
Χάρη σε όλους, Υπηρεσίες & Φορείς, Επιχειρήσεις & Συλλόγους, πολίτες επώνυμους κι ανώνυμους και φυσικά εθελοντές, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου κατάφερε να στηρίξει σημαντικά, τουλάχιστον 400 νοικοκυριά σε όλο το νησί, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τον Δήμο Δυτικής Σάμου για την βασικότερη στήριξη τους.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά:
*το Ροταριανό Όμιλο Σάμου και τον κ. Βακάκη Νικόλαο που για ακόμη μία χρονιά στάθηκαν ενεργά δίπλα μας.
* την ΙΡΑ Σάμου Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, με τοπικό επικεφαλή τον κ. Γεώργιο Αβραμίδη, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, την 79 ΑΔΤΕ Ταξιαρχία Σάμου και την Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Σάμου για τις σημαντικές τους δωρεές.
* την Ε.Ο.Σ. Σάμου, το σύλλογο VespaClub Σάμου, το σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου, το σύλλογο Θύρας 7 Σάμου, το Λύκειο Ελληνίδων Σάμου, την εταιρία Μ.Ε.Γ.Α., την εταιρία Rontis A.E.B.E., την Μ.Κ.Ο. «JustAction» και την Μ.Κ.Ο. «WeforKids», για όσα προσέφεραν.
* τις Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο και Bazaar- Κερκετεύς, για τις δωρεές τους.
* τα σχολεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σάμου, 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου, 2ο Γυμνάσιο Σάμου, Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο Σάμου, Μαυρογένειο Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου και 2ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Σάμου για τις δράσεις και δωρεές τους.
* τους τοπικούς παραγωγούς κα.Θάλεια Τριτσινιώτη και κ.Περρή Κωνσταντίνο για όσα προσέφεραν.
* τους επώνυμους δωρητές- συμπαραστάτες μας, κα.Κατίνα Αρβανίτη, κα.Ασπασία Γιοκαρίνη, κα.Ιωάννα Καστάνη, κ.Εμμανουήλ Λιάπη, κα.ΦωτεινήΣταματέλου, κ.Ιωάννη Δρακούλη, καθώς και όλους όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, που προσέφεραν τα μέγιστα δυνατά.
* τους εθελοντές που μας στήριξαν με ίδια μέσα και δημιουργική διάθεση, κα.Μαρίκα Νιώτη, κ.Εμμανουήλ Λιάπη και κα.Ελένη Γιοκαρίνη.
Με τον απολογισμό του έτους, ευχόμαστε σε όλους εσάς 2022 όμορφες αναμνήσεις από τη χρονιά που φεύγει και 2023 ακόμη πιο όμορφες ευχές για τη χρονιά που έρχεται.
Αγάπη Υγεία Ευτυχία Ευημερία Αισιοδοξία.
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος
Σας Ευχαριστούμε!
Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου

—————————

Προηγούμενο άρθροΚοπή Πίτας 2023 – Τ.Δ.ΧΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕσπερίδα σε γονείς 1 Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου