ΤΔ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Ημερίσια κρουαζιέρα με άρωμα Ι.Ρ.Α.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, η Τοπική Διοίκηση Θεσπρωτίας πραγματοποίησε ημερήσια κρουαζιέρα σε Λευκάδα – Πόρτο Κατσίκι – Εγκρεμνούς – Φισκάρδο Κεφαλονιάς – Ιθάκη – Σπήλαιο Παπανικολή – Πριγκιποννήσια – Μεγανήσι  και Σκορπιό, στην οποία συμμετείχαν μέλη και φίλοι της ένωσής μας με τις οικογένειές τους.

        Νωρίς το πρωί οι εκδρομείς αναχωρήσαν με πούλμαν για το κοσμοπολίτικο Νυδρί και επιβιβάστηκαν στο εκδρομικό πλοίο «NIDRI STAR I». Μετά από μιάμιση ώρα  χαλάρωσης και διασκέδασης στο πλοίο, βρέθηκαν στις παγκοσμίου φήμης και απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, παραλίες «Πόρτο Κατσίκι» και «Εγκρεμνοί», όπου απόλαυσαν το μπάνιο τους στα γαλαζοπράσινα νερά με τα άσπρα βότσαλα.

         Εν συνεχεία, απολαύσανε το γεύμα τους εν πλω για το γραφικό λιμάνι του Φισκάρδου Κεφαλονιάς, όπου φτάνοντας περιπλανήθηκαν στα στενά δρομάκια με τα πολύχρωμα σπίτια, χαλάρωσαν στα καταστήματα του λιμανιού και αγόρασαν αναμνηστικά δώρα από τα τουριστικά μαγαζιά.

         Η κρουαζιέρα συνεχίστηκε στην πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα Ιθάκη, στο σπήλαιο το οποίο κατά την διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο το υποβρύχιο «Παπανικολής» και στο νησί «Σκορπιός» που έγινε διάσημο σαν το ιδιωτικό θέρετρο του Αριστοτέλη Ωνάση.

         Αργά το απόγευμα επέστρεψαν στην Ηγουμενίτσα, έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

         Θερμές ευχαριστίες στον καπετάνιο του πλοίου  «NIDRI STAR I»  κ. Παναγιώτη, τον γιο του Στέργιο και το πλήρωμα, για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες που με την καλή τους διάθεση συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδρομής.

         Ευχόμαστε στα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Διοίκησης Θεσπρωτίας καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλές διακοπές.

                                                        SERVO PER AMIKECO

                                                    (υπηρετώ δια της φιλίας)

 

                                    Ο Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

                            ΧΡΗΣΤΟΥ Δημήτριος                                     ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ Κασιανή

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκοράρω στη Ζωή