ΤΔ ΣΑΜΟΥ:ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου Συγχαρητήρια για την πετυχημένη διεξαγωγή του 66ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της ΙΡΑ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 24 εως 29 Οκτωβρίου 2023.

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά τις ακάματες προσπάθειες που κατέβαλλαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο δραστήριος πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ κ. Βλάσης Βαλατσός, καθώς και τους εθελοντές και εθελόντριες όλων των επιτροπών που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του 66ου Παγκοσμίου Συνεδρίου της ΙΡΑ.

Η επιτυχία του Συνεδρίου, καταδείχθηκε από τον πλούτο και την ποιότητα που προσέφερε το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα, στους προέδρους, τους παρατηρητές και εκδρομείς των 72 Χωρών και από τις εποικοδομητικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών του.

Δράσεις και εκδηλώσεις σαν κι αυτήν κ. πρόεδρε που φέρατε εις πέρας με τρόπο παροιμιώδη και αψεγάδιαστο δίνουν πνοή στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα και τονώνουν τις τοπικές Διοικήσεις ΙΡΑ από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

Με εκτίμηση

”Servo Peramikeko – Υπηρετώ δια της Φιλίας”

Ο Πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου

Γιώργος Αβραμίδης

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΣΑΜΟΥ: Συνάντηση του προέδρου της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ κ. Γεώργιου Αβραμίδη με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Μάνο Λογοθέτη.
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: 8η Εθελοντική Αιμοδοσία.