ΤΔ ΣΑΜΟΥ: Συγχαρητήρια Επιστολή στη Θεατρική Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Μια μοναδική εμπειρία  έζησαν οι θεατές της παράστασης «ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ 40» Καθώς και το Θεατρικό Μονόπρακτο «ο Φανταράκος» που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου.

Οι δύο παραστάσεις που δόθηκαν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2023, είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία και άγγιξαν βαθιά την καρδιά όλον μας, αφύπνισαν τα πατριωτικά μας αισθήματα και προκάλεσαν πολλά χαμόγελα ικανοποίησης και περηφάνιας.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας μας ταξίδεψε σε μια ιστορική εποχή, το Έπος του 1940, μια εποχή ορόσημο για την Πατρίδα μας, που θα αποτελεί πάντα για τους Έλληνες φωτεινό παράδειγμα αυτοθυσίας.

Το Έπος του 1940, ζωντάνεψε στη σκηνή μέσα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των Αστυνομικών. Όλοι, μικροί μεγάλοι απόλαυσαν τους Αστυνομικούς ηθοποιούς, χάρηκαν τη δημιουργικότητά τους και καταχειροκρότησαν το ταλέντο και τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.

 Το Έπος του 1940, ο ρόλος και η υπέροχη ερμηνεία της θεατρικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας  κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και να αποσπάσει το πιο δυνατό του χειροκρότημα.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για την εξαιρετική παράσταση στον σκηνοθέτη της θεατρικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μπασιάκο Γεώργιο και τους πρωταγωνιστές επι της σκηνής Αστυνομικούς Ηθοποιούς, οι οποίοι με το μεράκι, την ακάματη προσπάθεια και τη θετική τους ενέργεια υλοποίησαν το απαιτητικό αυτό θεατρικό έργο. Η δράση τους αυτή εμπλουτίζει δημιουργικά την Ελληνική Αστυνομία και αποτελεί έμπνευση και πρόκληση για όλους μας, ώστε να πασχίζουμε για μια ποιοτικότερη Αστυνομία.  Ευχόμαστε αξιέπαινες προσπάθειες όπως αυτή, να συνεχιστούν και να ευοδώσουν, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις αναδεικνύουν το πολύπλευρο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θερμά συγχαρητήρια στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μαυρόπουλο Λάζαρο για την ενθάρρυνση και την στήριξή της θεατρικής ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε, ακόμη, τον Δήμαρχο του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Στάντζο Γεώργιο και την Αντιδήμαρχο πολιτισμού & τουρισμού κα. Κάϊλα Δέσποινα που, όπως πάντα,  με θετική διάθεση και αγάπη στήριξαν την όλη προσπάθεια για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υλοποίηση αυτής της εξαιρετικής παράστασης.

Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές που συμμετείχαν για την υλοποίηση της θεατρικής παράστασης στο νησί της Σάμου πάντα επιτυχίες!

«servo peramikeko – Υπηρετώ δια της φιλίας»

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας

Αβραμίδης Γεώργιος                                                 Νιτσόλας Δημήτριος

====================================

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Εκπροσώπηση Ε.Τ. σε εκδήλωση από τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Επόμενο άρθροΤΔ ΣΑΜΟΥ: Εκδηλώσεις μνήμης και τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης στη Σάμο.