ΤΔ Ροδόπης : Προσφορά αγάπης στο οικοτροφείο «ΙΚΕΛΟΣ»

1. Την Τετάρτη 06-04-2023, η Πρόεδρος ΣΚΕΥΑ Ζωή, ο Α’ Αντιπρόεδρος ΣΜΥΛΑΝΗΣ Χρήστος και ο Γενικός Γραμματέας ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτρης της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, επισκέφθηκαν τη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης – Οικοτροφείο «ΙΚΕΛΟΣ» στο Θρυλόριο-Ροδόπης και παρέδωσαν μία οικιακή ηλεκτρική συσκευή για την εξυπηρέτηση των αναγκών των τροφίμων.

 2. Το Οικοτροφείο «ΙΚΕΛΟΣ» ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2022 και θα φιλοξενεί δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα έως 65 ετών με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Η θεραπευτική ομάδα στα πλαίσια λειτουργίας του Οικοτροφείου θα υλοποιήσει παρεμβάσεις απευθυνόμενες στον ωφελούμενο – ασθενή, στο οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και στην κοινότητα.

3. Εμείς πρεσβεύοντας τις αρχές και τις αξίες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σταθήκαμε εξ αρχής και στηρίξαμε έμπρακτα την έναρξη λειτουργίας της συγκεκριμένης δομής. Πραγματοποιήσαμε τον αποκριάτικο χορό μας και διαθέσαμε μέρος των εσόδων στην αγορά της ανωτέρω συσκευής.
4. Η ελάχιστη συνδρομή των μελών μας, δίνει τη δύναμη στην Τοπική Διοίκηση Ροδόπης να πρεσβεύει επάξια τους σκοπούς που υπηρετεί και να κάνει πράξη το Servo Per Amikeco (υπηρετώ δια της φιλίας )!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η  Πρόεδρος

Ζωή ΣΚΕΥΑ

Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΤΔ Ροδόπης: Φιλανθρωπικό bazaar με πασχαλινές λαμπάδες.
Επόμενο άρθρο3ος Διεθνής διαγωνισμός ζωγραφικής.