ΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

sdr

Τη Δευτέρα 12-02-2024, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μεταβήκαμε στο γραφείο του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου κ. Ιωάννη ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, προκειμένου να τον συγχαρούμε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Αφού τον καλωσορίσαμε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τον ευχαριστήσαμε που μας δέχθηκε ενώ του ευχηθήκαμε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο κ. Γενικός μας υποδέχθηκε εγκάρδια και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δράσεις της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Εν συνέχεια αναφερθήκαμε στο σκοπό της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το σημαντικό έργο που επιτελεί η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης στην περιοχή, το άνοιγμα προς την κοινωνία, τη στήριξη προς τις ευάλωτες ομάδες, το εθελοντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Ο κ. Γενικός άκουσε με ενδιαφέρον τις δράσεις μας και μας διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε μας προσπάθεια.

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η  Πρόεδρος

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή.
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.