ΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Εθιμοτυπική παράσταση κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου ΓΕ.Π.Α.Δ.

Το Σάββατο 3-2-2024 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγος Ιωάννης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ στο πλαίσιο της τελετής ανέλαβε τα καθήκοντα του από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ.

Την Τοπική Διοίκηση Ροδόπης εκπροσώπησαν η Πρόεδρος ΣΚΕΥΑ Ζωή και ο Ταμίας ΚΑΡΤΑΛΑΚΗΣ Ιωάννης όπου ευχήθηκαν στον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ θερμά συγχαρητήρια για την επάξια προαγωγή του και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ενώ του προσέφεραν μία εικόνα της Υπεραγίας Υμών Θεοτόκου ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στο πρόσωπό του.

Ο κ. Υπαρχηγός όσα χρόνια διετέλεσε Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στήριζε ένθερμα την ένωσή μας και ήταν αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε μας προσπάθεια. Γι’ αυτό το λόγο του εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και του ευχόμαστε να έχει υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

 

Η  Πρόεδρος

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Εσπερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο
Επόμενο άρθροΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Συμμετοχή του μέλους ΤΣΑΡΑΦΛΗ Κωνσταντίνου σε αγώνες δρόμου