ΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ : Eσπερινό προς τιμή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου

Το Σάββατο 22-04-2023 και ώρα 18:00΄ η  Τοπική  Διοίκηση  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών, πραγματοποίησε εσπερινό προς τιμή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και Αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των μελών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αρχική μας πρόθεση ήταν να εορτάσουμε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, που ανεγέρθη με δωρεές μελών της Ένωσης μας πριν  20 χρόνια και βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κλειστού πλέον Αστυνομικού Σταθμού στους Ασώματους Ροδόπης.

Ωστόσο η έντονη βροχή ανέτρεψε τα σχέδια μας και έτσι ο εσπερινός και η αρτοκλασία πραγματοποιήθηκαν στην εκκλησία του χωριού και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ασωμάτων.

Παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Δ.Ροδόπης, μελών της ένωσής μας, συναδέλφων εν ενεργεία και αποστράτων, εκπροσώπων του Συνδέσμου  Αποστράτων  Σωμάτων  Ασφαλείας  Ν.  Ροδόπης,  φίλων μας και κατοίκων του οικισμού τελέστηκε ο εσπερινός από τον εφημέριο π.Χρήστο ενώ στη συνέχεια αφού σταμάτησε η βροχή μεταβήκαμε στο παρεκκλήσι και ανάψαμε κεράκια προς τιμή του Αγίου.

Ακολούθησε σε φιλικό κλίμα η προσφορά κερασμάτων και καφέ στους παρευρισκόμενους, σε κατάστημα του χωριού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον κ. ΠΙΑΤΙΔΗ Γεώργιο εκπρόσωπο της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Τ.Ε.Β.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ο οποίος έπειτα από ιδιωτική πρωτοβουλία προέβη τις ημέρες πριν τον εορτασμό, στον καθαρισμό και εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου και στον καλλωπισμό του παρεκκλησίου.

Servo Per Amikeco

(υπηρετώ δια της φιλίας )

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Η  Πρόεδρος

Ζωή ΣΚΕΥΑ

Ο  Γεν.  Γραμματέας

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ : 28η Μεσογειακή Συνάντηση Xωρών μελών της Ι.Ρ.Α.
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ : Επίσκεψη προέδρου στο “περίπτερο” της ΕΛ.ΑΣ στη «DEFEA»