ΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Αποκριάτικος χορός τοπικής Διοίκησης μας.

Το Σάββατο 02-03-2024 και  ώρα  18:00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, η  Τοπική  Διοίκηση  Ροδόπης  της  Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών πραγματοποίησε τον 2ο παιδικό αποκριάτικο χορό.

Η αίθουσα μεταμορφώθηκε με τα φώτα και τη μουσική ενώ δεν έλειψαν ο πλούσιος μπουφές και οι πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Πλήθος συναδέλφων με τις οικογένειες τους καθώς και πολλοί φίλοι της Τοπικής μας Διοίκησης, μάς τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν, ζωγράφισαν, έπαιξαν,  χόρεψαν και κέρδισαν πλούσια δώρα.

Ευχαριστούμε θερμά όσα μέλη μας βοήθησαν εθελοντικά για την υλοποίηση και επιτυχία της εκδήλωσης και φυσικά τους επαγγελματίες του Νομού Ροδόπης και της γειτονικής μας χώρας της Βουλγαρίας για τις ευγενικές χορηγίες τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΣΟΥΛΙΩΤΗ για την παραχώρηση της αίθουσας και φυσικά τον Πρόεδρο του Ε.Τ. της Διεθνούς  Ένωσης  Αστυνομικών κ. Βλάση ΒΑΛΑΤΣΟ και το Δ.Σ. που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και στήριξαν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας.

Τα έσοδα του αποκριάτικου χορού θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές δράσεις της Τοπικής μας Διοίκησης και θα ενισχύσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη στην  τοπική  κοινωνία της Ροδόπης.

 

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

 

Η  Πρόεδρος

 

Ζωή ΣΚΕΥΑ

 

Ο  Γεν.  Γραμματέας

 

Δημήτρης ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΡΟΔΟΠΗΣ: Συμμετοχή του μέλους ΤΣΑΡΑΦΛΗ Κωνσταντίνου σε αγώνες δρόμου
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επίσκεψη τμήματος Υποκριτικής τέχνης θεάτρου-κινηματογράφου του Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην ΙΕΚ) Καβάλας