ΤΔ ΛΕΣΒΟΥ: Αποκριάτικη χοροεσπερίδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα που συνδιοργανώθηκε από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Lesvos), την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λέσβου και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λέσβου, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου στον άνετο και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου “Καλαμιές” στη Μυτιλήνη.

 

Σε ατμόσφαιρα ευχάριστη και εορταστική, συνάδελφοι εν ενεργεία και απόστρατοι κάθε ηλικίας, με τις οικογένειες αλλά και φίλους τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη βραδιά και να διασκεδάσουν, με εκλεκτό μενού και ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα, που μας κράτησε συντροφιά έως αργά, με πλούσιο ρεπερτόριο αλλά και καρναβαλικούς ρυθμούς.

 

Ξεχωριστό τόνο έδωσαν και όσοι επέλεξαν να μασκαρευτούν, οι οποίοι με τις όμορφες παρουσίες τους, τα πειράγματα και τα σαρκαστικά σχόλιά τους ενίσχυσαν το χαλαρό κλίμα της βραδιάς.

 

Την εκδήλωση τίμησε μεταξύ άλλων με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, ο οποίος τυγχάνει και ενεργό μέλος της Ένωσης μας.

 
 

Οι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων και τω τριών Ενώσεων ευχαρίστησαν θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους και προσκεκλημένους για την υποστήριξη αυτής της κοινής πρωτοβουλίας και τους ευχήθηκαν για τις ημέρες της Αποκριάς και της Σαρακοστής.

 
 
Προηγούμενο άρθροΤΔ ΛΕΣΒΟΥ: Εργαστήρι κατασκευής χαρταετού
Επόμενο άρθροΤΔ ΧΙΟΥ: Συμμετοχή σε δεντροφύτευση