ΤΔ ΞΑΝΘΗΣ : Διοργάνωση αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια των κοινωνικοπολιτιστικών δράσεων της Τοπικής Διοίκησης Ξάνθης με σκοπό την εξωστρέφεια του Έλληνα αστυνομικού στην κοινωνία σε συνεργασία με την ένωση αποστράτων Ξάνθης και την Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης, συνδιοργάνωσε την 11/03/2024 παιδική αποκριάτικη γιορτή στον Πολυχώρο “Misirlou Xanthi” για  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ της Ξάνθης.

Τόσο ο Πρόεδρος της ένωσης κύριος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Χρήστος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις για τα μέλη της ΙΡΑ, τα παιδιά τους και σε όλα τα παιδιά που τίμησαν την εκδήλωση της ένωσης.

Συνέχεια των εκδηλώσεων μας την Παρασκευή 15/03/2024 όπου με τον “Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές” συνδιοργανώσανε βραδινή αποκριάτικη εκδήλωση που αποκόμισε θετικά σχόλια και μας δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες για κοινές δράσεις στο μέλλον.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ της Κυριακής σε αρκετά μέρη της Ξάνθης όπου η ένωση μας έδωσε το παρών και αποκόμισε θετικά σχόλια.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον  “Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές” για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για την προσφορά σε όλους τους ένστολους που εργαζόντουσαν νερού και φαγητού.

Η Τοπική Διοίκηση Ξάνθης θα συνεχίσει να δίνει το παρών στις εκδηλώσεις της Ξάνθης δείχνοντας έμπρακτα τις αρχές τις ένωσης μας “Υπηρετώ δια της φιλίας”

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Εσπερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ενδοοικογενειακή βία.
Επόμενο άρθροΤΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συμμετοχή σε δράση ανακύκλωσης