ΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σημαντική ημερίδα με θέμα “Προληπτική Ιατρική”

      Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργάνωσε ημερίδα με θέμα «Προληπτική Ιατρική», την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα μέλη – φίλους της Ένωσης.Οι ομιλητές – εισηγητές της Ημερίδας
• κ. Χαράλαμπος ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ, Καρδιολόγος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης,
• κ. Κωνσταντίνος ΖΩΤΟΣ, Ουρολόγος – Ανδρολόγος Χειρούργος,
ενημέρωσαν έγκυρα και υπεύθυνα το ακροατήριο, καθένας σε θέματα της ειδικότητάς του και έδωσαν επιστημονικές και πρακτικές συμβουλές.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία.
        Η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης κα. Φωτεινή ΡΩΜΑ ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ουσιαστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, καθώς και τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, ευχόμενη η ενημέρωση αυτή να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό και πράξεις, γιατί όπως είπε ο Ιπποκράτης «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν».
Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για παρόμοιες δράσεις που θα έχουν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μελών της σε ποικίλα σημαντικά θέματα των ενδιαφερόντων τους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Ρ.Α. – Τ.Δ. Κοζάνης
Η Πρόεδρος                        Η Γενική Γραμματέας
ΡΩΜΑ Φωτεινή                     ΘΕΜΕΛΗ Σταυρούλα
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: 29ο Συνέδριο Βουλγαρικού Εθνικού Τμήματος.
Επόμενο άρθροΔ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ