ΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε μια εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στον κατάμεστο φιλόξενο χώρο του «SETTE BAR RESTAURANT» στην Κοζάνη.

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με μέλη, φίλους και εκλεκτούς προσκεκλημένους, οι οποίοι απόλαυσαν όμορφες και χαλαρές στιγμές, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν και αρκετά δώρα.

Η Πρόεδρος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και την στήριξή τους στις προσπάθειες και τις δράσεις της Τ.Δ. (Ι.Ρ.Α.) Κοζάνης και αναφέρθηκε στις αξίες και τους σκοπούς που πρεσβεύει η Ένωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ.Κωνσταντίνος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ, ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ, ο Υποστράτηγος ε.α. κ. Θωμάς ΖΗΚΑΣ, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας και η Α΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Ευάγγελος ΔΙΑΦΑΣ και κα Κωνσταντίνα ΣΚΟΡΔΑ.

Ιδιαίτερη χαρά αποτέλεσε η παρουσία του Προέδρου της Τ.Δ. Δωδεκανήσου κ. Στέλιου Βιτζηλαίου και της Βοηθού Γεν. Γραμματέα της Τ.Δ. Άρτας κας Ευαγγελίας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και σε όσους μας συμπαραστέκονται στο έργο μας.

Kαλή χρονιά με υγεία, ψυχική και σωματική!

SERVO PER AMIKECO  ή ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μάρθα  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαριάννα ΡΟΔΙΤΗ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Η ευχή σου μετράει!!!