ΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κόκκινη Κάρτα στα Ναρκωτικά .… Σκοράρω στη Ζωή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετείχε σε εκδηλώσεις με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Διακίνησής τους».

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ο Ψυχολόγος της Εθνικής Ομάδας κ. Αχιλλέας Υφαντίδης, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα καθηλωτική διάλεξη σε παιδιά από τις τοπικές Ακαδημίες και πλήθος κόσμου, με θέμα « Ναρκωτικά και Ντόπινγκ στον Αθλητισμό».

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με αγώνες ποδοσφαίρου, όπου τα παιδιά είχαν την μοναδική  ευκαιρία να απολαύσουν τις ομάδες των παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, της Λάρισας και του Εορδαϊκού, καθώς και τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιος Αμανατίδης, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Αστέριος Αντωνίου, ο Βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης κ. Παρασκευάς Κουκουλόπουλος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Μητσιογιάννης, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Γρεβενών, Κοζάνης και Πέλλας, εκπρόσωπος της εκκλησίας, της Δ.Ε.Η., εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και συλλόγων, εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού χώρου και της κοινωνικοπολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, παιδιά από ακαδημίες ποδοσφαίρου, καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων διανεμήθηκαν στους παρευρισκόμενους μπλουζάκια και καπέλα με το σύνθημα «Κόκκινη κάρτα στα ναρκωτικά… σκοράρω στη ζωή», μπρελόκ, καθώς και ατομικά κεράσματα, ενώ στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν κύπελλα και αναμνηστικές πλακέτες στις ομάδες που αγωνίστηκαν.

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης (Δ.Ε.Α.) ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές (Δ.Α. Κοζάνης, ΚΕΘΕΑ Δυτικής Μακεδονίας, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας), τον κ. Αχιλλέα Υφαντίδη, όλους όσους παρευρέθηκαν, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και θα συνεχίσει να συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας, προβάλλοντας αξίες όπως του Αθλητισμού, της Φιλίας, της Αλληλεγγύης αλλά και της Προσφοράς . SERVO PER AMIKECO

Η Πρόεδρος

Μάρθα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  Η Γεν. Γραμματέας

Μαριάννα ΡΟΔΙΤΗ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΙΛΚΙΣ: Αρτοκλασία υπέρ του προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Επόμενο άρθροΤΔ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Ημερίσια κρουαζιέρα με άρωμα Ι.Ρ.Α.