ΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Ενημερωτική Ημερίδα για το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Ενημερωτική Ημερίδα για το Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. κ. Απόστολο ΛΙΤΣΙΟ, την Τρίτη 13-02-2024 και ώρα 13:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, για το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Αστυνομικών Λιμενικών Πυροσβεστών.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών, αλλά και των συναδέλφων που δεν είναι μέλη, για την λειτουργία του Ταμείου και την πορεία του, μετά τις αλλαγές που έχουν επιφέρει οι διατάξεις του Ν. 5078/2023.

Την ημερίδα άνοιξε η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Δ.Ε.Α. κα Μάρθα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του ταμείου, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και ο  Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ.

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Αντιπρόεδρος του Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ. και Αντιπρόσωπος του Ταμείου στην Π.Ε. Κοζάνης κ. Απόστολος ΛΙΤΣΙΟΣ, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά και με λεπτομέρειες τις εξελίξεις που επήλθαν και καθορίζουν τις διαδικασίες και τα λειτουργικά θέματα του Ταμείου.

Το ενδιαφέρον του κοινού υπήρξε έντονο, καθώς ακολούθησε μια παραγωγική συζήτηση και ο εισηγητής απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον εισηγητή της ημερίδας κ. Απόστολο ΛΙΤΣΙΟ για την έγκυρη ενημέρωση, αλλά και όσους παρευρέθηκαν, για την συμμετοχή τους και την αποτελεσματική διεξαγωγή της εκδήλωσης.

SERVO PER AMIKECO  ή ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μάρθα  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαριάννα ΡΟΔΙΤΗ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση «Η ευχή σου μετράει!!!
Επόμενο άρθροΤΔ ΕΥΒΟΙΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.