ΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: 8η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Τ.Δ. Κοζάνης συμμετείχε στην πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία

του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας

για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας, πραγματοποιεί σταθερά δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας, διατηρώντας τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας και ενισχύοντας  το μητρώο εθελοντών αιμοδοτών της Τράπεζας Αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επιπλέον, η Ένωσή μας, ύστερα από πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας,  συμμετείχε ενεργά στην πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό τη συγκέντρωση αίματος για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών αστυνομικών που προσήλθαν την Τετάρτη 22-11-2023 το απόγευμα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, ελπίδας και αγάπης στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», με την ευχή να γυρίσουν γρήγορα σπίτι τους.

Το Δ.Σ. της Τ.Δ. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και πραγματοποίησε την αιμοδοσία, καθώς επίσης και τα μέλη μας που δώσανε εθελοντικά αίμα, αποδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ότι ως αστυνομικοί στεκόμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο με ανιδιοτέλεια, αγάπη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Η Ένωσή μας, πιστή στις αρχές και στα ιδανικά που πρεσβεύει, θα συνεχίσει να συμμετέχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας και εθελοντισμού.  Η προσφορά αίματος αποτελεί μια πράξη αγάπης.  Δίνοντας αίμα προσφέρεις ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

 

                                                    Δώσε αίμα! Δώσε ζωή!

                                                    “SERVO PER AMIKECO”

                                                  «ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»

Η Πρόεδρος

Μάρθα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Γεν. Γραμματέας

Μαριάννα ΡΟΔΙΤΗ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΣΑΜΟΥ:ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
Επόμενο άρθροΤΔ ΞΑΝΘΗΣ: Εκδρομή στη Βουλγαρία