ΤΔ ΚΑΒΑΛΑΣ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25/11/2023), ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» την οποία διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Καβάλας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, στην αίθουσα της Λέσχης του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

Η ημερίδα περιλάμβανε ομιλίες από την Υπαστυνόμο Β΄ – Ειδικών Καθηκόντων – ΝΕΖΑ Ελένη, Ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΓΕ.Π.Α.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία-Προφίλ θύματος», την κα. ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αθανασία, Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Καβάλας, με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και Εξαρτήσεις», και την κα. ΦΩΤΟΥ Ελένη, Δικαστική Ψυχολόγος του Ινστιτούτο Πρόληψης και Θεραπείας της Βίας και Προώθησης της Ισότητας των Φύλων «BIA STOP», με θέμα: «Δράστες και επικινδυνότητα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, Ταξίαρχος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος, ο Αναπληρωτής Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΣΤΟΓΙΑΝΝΑΡΗΣ Αδαμάντιος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, Αστυνόμος Α΄ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Στυλιανός, ο Υπασπιστής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, Αστυνόμος Α΄ ΣΑΚΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αστυνόμος Α΄ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος.

Η Τοπική Διοίκηση μας, αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της βίας, η οποία αποτελεί από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η κοινωνία μας, θα συνεχίσει να αποτελεί αρωγός σε παρόμοιες ενημερωτικές δράσεις, αποτελώντας «ενεργό κύτταρο» της Τοπικής Κοινωνίας. ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

SERVO PER AMIKECO

«Υπηρετώ δια της φιλίας»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φωτεινή  ΠΛΙΟΣΚΑ   Θεμιστοκλής   ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Προηγούμενο άρθροΤΔ ΛΑΡΙΣΑΣ: Επίσκεψη του Προέδρου της Τοπικής Διοίκησης Ζακύνθου στα γραφεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας
Επόμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Συνέδριο από την Ι.Ρ.Α. Ρουμανίας. Ελληνική εκπροσώπηση.