ΤΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, όπως άλλωστε συνηθίζεται κάθε χρόνο με την ίδια αφορμή, η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έκοψε την πίτα της για την έλευση του νέου έτους. Ιδανική συνθήκη το γεγονός ότι η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τα 35 χρόνια από την ίδρυση της ΙΡΑ Καρδίτσας, γεγονός που ασφαλώς θα εορταστεί ποικιλοτρόπως κατά τη διάρκεια του 2024.

Η ευχάριστη βραδιά, που περιλάμβανε δείπνο με αξιόλογο μενού, έλαβε χώρα στο εστιατόριο Παυσίλυπον, το οποίο βρέθηκε κατάμεστο από τα μέλη και τους φίλους της τοπικής διοίκησης και απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά γεμάτη ποιότητα και ευχάριστη διάθεση. Ιδανική συντροφιά των εκλεκτών γεύσεων αποτέλεσαν τα υπέροχα κρασιά του τόπου μας, των οινοποιείων   Winery Monsieur Nicolas και Φίλια Γη.  Σημαντικό βεβαίως ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης έπαιξαν και όλοι εκείνοι οι υποστηρικτές και δωροθέτες, που βρίσκονται πάντα δίπλα στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και μοιράζονται τα ιδανικά της, υποστηρίζοντας μακροχρόνια τις δράσεις της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας!

Στην εκλεκτή παρέα μας βρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας, Ταξίαρχος κ. Μπιλιάλης Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Υ. Καρδίτσας, κ. Μακρής Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνοριακών Αστυνομικών και Αντιδήμαρχος Καρδίτσας, κ. Σβερώνης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας, κ. Τσιόγκας Αριστοτέλης και ο Ιδρυτής και Διευθυντής του Αστυνομικού Μουσείου Καρδίτσας, κ. Καλλιαντζής Δημήτριος. Από πλευράς ΙΡΑ, το Εθνικό Τμήμα εκπροσώπησε ο Ταμίας κ. Καλαμπούκας Αχιλλέας και ακόμη είχαμε μαζί μας τον Πρόεδρο της τ.δ. Τρικάλων, κ. Δραγούτσο Βασίλειο και τον Πρόεδρο της τ.δ. Πιερίας, κ. Ρίζο Αθανάσιο, καθώς επίσης και το επίτιμο μέλος μας, πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη, κ. Νεκτάριο Μητρόπουλο, Ηγούμενο της Μονής Σπηλιάς.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.