Αρχική NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τριήμερο test ακουής

ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τριήμερο test ακουής

Όλοι μαζί μπορούμε!! Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποτελεσματικοί!

Η Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με την EATRON SERVICES προσέφεραν σε όλους τους Αστυνομικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία – Πολιτικούς Υπαλλήλους ακοολογικό έλεγχο υπό την καθοδήγηση ιατρικού επισκέπτη.

Ο ακοολογικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στις 27-28 και 29/03/2024 στα γραφεία μας και συμμετείχαν 107 συνάδελφοι, αποδίδοντας μεγάλη σημασία στην εξέταση αυτή. Γνωρίζουν άλλωστε όλοι ότι η βαρηκοΐα, η φθορά, δηλαδή, της ακουστικής ικανότητας του ατόμου είναι μία πάθηση που δυσχεραίνει την επικοινωνία του με το περιβάλλον. Ανάλογα με την μορφή, το βαθμό απώλειας ακοής, καθώς και την ηλικία εμφάνισής της προκαλεί σημαντικά κοινωνικά, επικοινωνιακά, ψυχολογικά, εκπαιδευτικά και επαγγελματικά προβλήματα με άμεσο αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά η ποιότητα ζωής του ατόμου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν, ιδιαίτερα στην κ. Σοφία Κλάδου που η ενημέρωση  και παρότρυνση της στάθηκε η αφορμή να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.  Είναι βέβαιο ότι η αλληλοενημέρωση και η συνεργασία των μελών της Τοπικής μας Διοίκησης  με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχει τεράστια σημασία και μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικά επιτυχημένες δραστηριότητες, επωφελείς για όλους.

Το τηλέφωνο του Προέδρου κ. Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκη  (6936057082), αλλά και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ανοιχτά 24ώρες το εικοσιτετράωρο για ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθήσουν.

Όλοι μαζί μπορούμε!! Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποτελεσματικοί!

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου
Επόμενο άρθροΤΔ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Εσπερίδα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ενδοοικογενειακή βία.