ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Εθιμοτυπική επίσκεψη R.Ο. EL GRECO Ηράκλειο!

     Υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τον κ. Δημήτριο ΜΠΕΚΟ, (Ταξίαρχο ε.α. του Στρατού Ξηράς), Διοικητή Περιφέρειας 2475 του Διεθνούς Ρόταρυ, της συζύγου του Ασπασίας, συνοδευόμενων από τον κ. Ιωάννη ΣΑΜΙΩΤΗ β. Διοικητή της περιφέρειας 2475 του Διεθνούς Ροταρυ, από την π. β. Διοικητή της 2475 περιφέρειας Διεθνούς Ροταρυ κ. Λίτσα ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Πρόεδρο του Ροταριανού ομίλου Ηρακλείου EL GREGO κ. Ελευθερία ΛΗΜΝΙΟΥ, τον κοσμήτορα κ. Ιωάννη ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Ταμία κ. Ρούλα ΤΣΑΡΛΑΜΠΑ ΠΕΤΟΥΣΗ.


Η ενημερωτική συζήτηση για τους σκοπούς των δυο ενώσεων πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστη ατμόσφαιρα και διατυπώθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις για περαιτέρω συνεργασία, πάντοτε με τη σκέψη στραμμένη στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας στην Θεσσαλία. Αποτελεί κοινή μας πίστη ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να αδιαφορεί μπροστά στη δυστυχία και στις πληγές των άλλων. Αν θέλουμε πραγματικά να θεωρούμαστε άνθρωποι κι αν θέλουμε να είμαστε ευτυχισμένοι, θα πρέπει να βοηθήσουμε να υπάρχει ευτυχία γύρω μας.


Ενημερώσαμε, λοιπόν, τον κ. Διοικητή για την μικρή οικονομική βοήθεια των Αστυνομικών, μελών και μη της Τ. Δ. Ηρακλείου, στους πληγέντες, μέσω των Τοπικών Διοικήσεων Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας της Ι.Ρ.Α. Εκείνος με τη σειρά του μας μίλησε για την αποστολή βοήθειας που ετοιμάζουν και μας ζήτησε να τον φέρουμε σε επαφή με τους Προέδρους των παραπάνω Τοπικών Διοικήσεων, ώστε να τους διευκολύνουν στην παράδοση της. Το αποδεχθήκαμε με χαρά και ενημερώσαμε τους προέδρους, οι οποίοι δήλωσαν ότι με προθυμία θα προσφέρουν τη βοήθειά τους.

               Για την Τ.Δ. Ηρακλείου

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μανόλης Ζαχαριουδάκης            Έφη Φλουρή

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΣΕΡΡΩΝ:Αγιασμός του μουσικού τμήματος.
Επόμενο άρθροΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Επισκέψεις μελών της ΙΡΑ ανα τον κόσμο στο Ηράκλειο.