ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ι.Ρ.Α. CORK Ιρλανδίας στο Ηράκλειο

Την 07/05/2024 ο Πρόεδρος της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης και ο Ταμίας κ. Ευάγγελος Γαργανουράκης υποδέχθηκαν στο Ηράκλειο τον Γενικό Γραμματέα της Ι.Ρ.Α Ιρλανδίας και  Πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. CORK κ. PAT NUNAN συνοδευόμενος από πενταμελή αντιπροσωπεία.

Η κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ – ΚΥΡΑΚΑΚΗ, Συγγραφέα – Ξεναγός, Επίτιμο μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών τους ξενάγησε, για άλλη μια φορά εθελοντικά, στο ιστορικό κέντρο Ηρακλείου, καθώς το Ανάκτορο της Κνωσού ήταν κλειστό λόγω αργίας. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της και για την διαχρονική της συμπαράσταση στις δράσεις της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου.

Στο τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα κοινές μελλοντικές δράσεις μεταξύ των ενώσεων μας που θα περιλαμβάνουν την οργάνωση πολιτιστικών αποστολών μελών μας. Ξεκίνημα της συνεργασίας αυτής θα αποτελέσει η διαδικτυακή γνωριμία των μελών μας και ιδιαίτερα των μελών της Ι.Ρ.Α. CORK με το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ.

Στην συνέχεια ανταλλάξαμε αναμνηστικά δώρα, με πλακέτες- λάβαρα ενθύμιο της επίσκεψης, αλλά και ρακί και βότανα της Κρητικής γης, μέσα σε ειλικρινή χαμόγελα που μας έδωσαν μεγάλη χαρά βλέποντας την ικανοποίηση τους.

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος                                               H Γενική Γραμματέας

Μανόλης Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΧΙΟΥ: Μυστήριο Ι. Ευχελαίου
Επόμενο άρθροΤΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Επίσκεψη από την Γερμανίδα συνάδελφο κ. Kimperly Hafke από την ΙΡΑ Wolfsburg