Αρχική NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: 19 Νοεμβρίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στο ανδρικό φύλο.

ΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: 19 Νοεμβρίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στο ανδρικό φύλο.

Δώρο εορτής : 19 Νοεμβρίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα αφιερωμένη στο ανδρικό φύλο.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πυκνή συμμετοχή η προγραμματισμένη εξέταση τρίπλεξ (triplex) κοιλιακής αορτής, στα γραφεία της ένωσης μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου που ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών (International Men’s Day) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Εξαιρετικά σημαντική η προσφορά της Ιατρού – Ακτινολόγου κ. Αικατερίνης ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗ & της Ιατρού Υ/Α κ. Καλλιόπης ΜΗΛΑΚΗ που δεν περιορίστηκαν μόνο στο αυστηρά επαγγελματικό πλαίσιο, αλλά στάθηκαν κοντά μας προσφέροντας μας την βοήθεια τους και τις επιστημονικές τους γνώσεις. Επίσης, έγινε συγχρόνως στους συμμετέχοντες υπέρηχος κάτω κοιλίας και υπέρηχος ουροδόχου κύστεως προστάτη . Θέλουμε να τους εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες καθώς και στο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος.

Επειδή η επιθυμία συμμετοχής ήταν πολύ μεγάλη και η πραγματοποίησή της εξέτασης είναι δυνατή μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού, θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία, που θα σας ανακοινωθεί αργότερα, ώστε να μπορέσουν να εξεταστούν όλοι οι συνάδελφοι, εφόσον το επιθυμούν.

Η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου θα υλοποιεί πάντοτε δράσεις που θα ωφελούν όχι μόνο τα μέλη μας, αλλά όλους τους συναδέλφους.

Για την τοπική διοίκηση

Ο Πρόεδρος : Μανόλης Ζαχαριουδάκης

Η Γ. Γραμματέας : Έφη Φλουρή

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη.
Επόμενο άρθροΤΔ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας με βραβεύσεις από τη Τοπική Διοίκηση Λασιθίου.