ΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης ομάδας ΙΡΑ

Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας “Χριστολιάς Καμπεράκης”, μεταξύ της ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της ομάδας των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ν.Φωκίδας, καθώς ο σκοπός επετεύχθη. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών και μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε τον αγώνα με το τελικό αποτέλεσμά του να είναι αδιάφορο.

Με την παρουσία του μας τίμησε ο Διευθυντής της Δ.Α. Φωκίδας Α/Δ’ κ. ΤΟΠΑΛΗΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος χαιρέτησε την δράση μας και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φωκίδας κ. ΑΓΓΕΛΟΥ Φάνης. Με την ομάδα των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ν.Φωκίδας, αφού ανταλλάξαμε αναμνηστικά ενθύμια, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μελλοντική συνεργασία και σε άλλες δράσεις.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Δελφών για την παραχώρηση του γηπέδου και την όλη συνεργασία μας, την επιχείρηση “Segditsas Technologies” για την ηχητική κάλυψη, τους διαιτητές κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑ Νικόλαο και κ. ΠΕΤΩΝΗ Πολύκαρπο και τη Γραμματεία για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Τέλος, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ασφαλείς υπηρεσίες σε όλους. Υγεία και χαρές στις οικογένειές μας.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος  

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας
Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ
Προηγούμενο άρθροΤΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Προσφορά στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης
Επόμενο άρθροΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Επίσκεψη μελών της Ι.Ρ.Α. με μέλη στο Εξωτερικό.