ΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Ετήσια κοπή βασιλόπιτας

Το Σάββατο 03-02-2024 πραγματοποιήθηκε από κοινού με την  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας η ετήσια κοπή βασιλόπιτας, παρουσία πολλών συναδέλφων και των οικογενειών τους, στο κέντρο διασκέδασης «Ομφαλός» στους Δελφούς Φωκίδας.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Σιλουανός ΛΑΜΠΡΟΥ και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης & Βουλευτής Φωκίδας κ. ΜΠΟΥΓΑΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΣ Γεώργιος, τους οποίους τιμήσαμε με αναμνηστικές πλακέτες για τη διαρκή αρωγή τους προς την Ένωση μας, ο Διευθυντής της Δ.Α. Φωκίδας Ταξίαρχος κ. ΤΟΠΑΛΗΣ Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσης, ο Γεν. Γραμματέας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών, και μέλος μας, κ. ΛΟΥΠΑΚΟΣ Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δωρίδας, και Γεν. Γραμματέας της Ε.ΑΣ.Υ. Φωκίδας, κ. ΝΙΤΣΟΣ Βασίλειος, Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.Α. Φωκίδας, μέλη μας και απόστρατοι συνάδελφοι.

Ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία σε όλες τις οικογένειες των συναδέλφων μας και ασφαλείς υπηρεσίες πάντα.

Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς θα δοθούν σε οικογένειες εκλιπόντων συναδέλφων μας στη Φωκίδα. Ευχαριστούμε όλους τους παριστάμενους για την ευαισθησία που επέδειξαν προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο ιερός σκοπός.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Εθιμοτυπική επίσκεψη Διευθυντή Δ.Α.
Επόμενο άρθροΤΔ ΦΙΩΤΙΔΑΣ: Κοπή Αγιοβασιλόπιτας Τ.Δ Φθιώτιδας.