ΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Επίσκεψη μελών της Ι.Ρ.Α. με μέλη στο Εξωτερικό.

Η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας ευχαριστεί θερμά το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα για την άρτια και άριστη επικοινωνία που διοργάνωσε προκειμένου μέλη μας που επισκέφτηκαν αντίστοιχα Τμήματα στο εξωτερικό να έχουν μία ευχάριστη εμπειρία γνωριμίας με τους εκεί συναδέλφους.

Συγκεκριμένα το μέλος μας Ανέστης Λιάγκος κατά την επίσκεψη του στην πόλη της Ν.Υορκης των Η.Π.Α. είχε την χαρά να συναντηθεί με τον πρόεδρο κ. Wein Lawrence της I.P.A. New York Cityμ όπου μαζί με το Δ.Σ. του παρέθεσαν γεύμα σε τοπική ταβέρνα στο Μανχάταν κατά το προ εορταστικό meeting τους, (the last of the year). Εκεί συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, επαγγελματικών γνώσεων & πείρας και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Ακολούθως πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα γραφεία της αστυνομίας του New York Police Department.

Η Α’ Αντιπρόεδρος της ΙΡΑ Φωκίδας κα ΣΑΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Αναστασία, στα πλαίσια οικογενειακής της επίσκεψης στο Μόναχο Γερμανίας, συναντήθηκε με την κα Constanze Bartholme (Verbindungsstellenleiterin) Πρόεδρο της ΙΡΑ Μονάχου και τον σύζυγό της κ. Timo Bartholme, ο οποίος είναι Mitgliederverwaltung (Υπεύθυνος Διαχείρισης Μελών), στο γραφείο του στο Special Operation Department (Τμήμα Ειδικών Επιχειρήσεων). Η συνάντηση περιελάμβανε ξενάγηση στο Τμήμα που υπηρετεί και στο γραφείο του με τον εξοπλισμό του για τις Ειδικές Επιχειρήσεις. Αντάλλαξαν αναμνηστικά ενθύμια, συζήτησαν για τα Αστυνομικά περιστατικά που επιλαμβάνονται, αλλά και για τις δράσεις της ΙΡΑ.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα αντίστοιχα Τμήματα, το Τμήμα -Region No 2- της I.P.A. Νέας Υόρκης και της I.P.A. Μονάχου για την υποδοχή που επιφύλαξαν στα μέλη μας αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το πνεύμα φιλίας που διέπει την Ένωση μας.

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης ομάδας ΙΡΑ
Επόμενο άρθροΤΔ ΚΙΛΚΙΣ: Κοπή πίτας της Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς