ΤΔ ΦΩΚΙΔΑΣ: Εκδήλωση «Σπάσε τη σιωπή»

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση είχαν όσες και όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άμφισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Δελφών και το Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας.

       Τίτλος της εκδήλωσης, «Σπάσε τη σιωπή», με επίκεντρο τη βία κατά των γυναικών, αλλά και εστίαση στην ενδοοικογενειακή βία. Στο πλαίσιο του προγράμματος μίλησαν, η Αστυνόμος Β’ κα ΚΟΛΛΙΑ Αναστασία της Δ/νσης Αστυνομίας Φωκίδας – Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, η οποία είναι και μέλος της ΙΡΑ Φωκίδας, ο κ. ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ Αθανάσιος, Ψυχίατρος της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, δίνοντας το έναυσμα και για τη συζήτηση που ακολούθησε, η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, με τη συμμετοχή και της κας ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΥ Ευδοξίας, Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άμφισσας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ομιλητές.
       Η βία, σε όλες τις μορφές της, κατά των γυναικών είναι καταδικαστέα από όλους μας και τα θύματα θα πρέπει να βρίσκουν τη δύναμη και να καταγγέλλουν τους θύτες στις αρμόδιες αρχές.
  Servo Per Amikeco
Υπηρετώ δια της φιλίας
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΩΜΕΝΟΣ Ανάργυρος                                    ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ Ιωάννης
Προηγούμενο άρθροΤΔ ΧΙΟΥ:Συμμετοχή στην συνάντηση χορευτικών τμημάτων.
Επόμενο άρθροI.P.A. Hosting Book – έκδοση 39 – Μάρτιος 2024