ΤΔ ΧΙΟΥ: Εκπροσώπηση τοπικής μας στο 40ο Π.Σ. Ι.Ρ.Α.

Το χρονικό διάστημα 10-14 Απριλίου -24, στο νησί των Ιπποτών – Ρόδο, έλαβε χώρα το 40 Πανελλήνιο Συνέδριο της IPA GREECE. Στο εν λόγω συνέδριο συμμετείχαν -18- αποστολές από διαφορετικές χώρες, καθώς και αντιπρόσωποι από όλες της Τοπικές Διοικήσεις της χώρας μας.

Τη Χίο, εκπροσώπευσαν, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας, με την συνοδεία ακόμη -15- εκδρομέων. Στα πλαίσια του συνεδρίου, η Τ.Δ.Χίου έλαβε το Α Βραβείο  από την επιτροπή Πολιτιστικών θεμάτων, και επαίνους,  από την Επιτροπή  Διοικητικών θεμάτων για την  προβολή των δράσεων  στα  Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την επιτροπή Κοινωνικών θεμάτων.

Ως Τ.Δ. Χίου, σε όλους του αντιπροσώπους, διανεμήθηκε  φυλλάδιο με τα προσκυνήματα της Χίου, προσφορά του γραφείου Τουρισμού του Δ. Χίου και μαγνητάκι με την εικόνα του Αγίου ΑΡΤΕΜΙΟΥ. Ως μεγαλύτερα επίτευγμα  της Τ.Δ.Χίου, είναι η ανέγερση της πρώτης, πανελλαδικά  εκκλησίας στο όνομα του προστάτου της ΕΛ.ΑΣ Αγίου ΑΡΤΕΜΙΟΥ.

Στο διάλειμμα του συνεδρίου, οι σύνεδροι, γεύτηκαν προϊόντα της Χίου, όπως  λικέρ Μαστίχα με Κανέλλα και μαστίζατε καραμέλες.

Ευχαριστούμε την Τ.Δ. Δωδεκανήσου και το Ε.Τ. για την άψογη και οργανωμένη φιλοξενία του. Επισκεφτήκαμε, την παλαιά πόλη της Χίου, Ιερές Μονές κ.λπ. αξιοθέατα της Ρόδου, καθώς και το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη – Σύμη.

Ο πρόεδρος

ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επίσκεψη τμήματος Υποκριτικής τέχνης θεάτρου-κινηματογράφου του Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην ΙΕΚ) Καβάλας
Επόμενο άρθροΤΔ ΞΑΝΘΗΣ: Συνάντηση με τους παλαίμαχους Υψώνα στη Ξάνθη με τα μέλη μας.