ΤΔ ΑΤΤΙΚΗΣ: Θεατρική Παράσταση Το Αστέρι της Φιλίας

1. Πρώτος σταθμός της φιλίας και της αγάπης , το θέατρο Broadway ( Μπρόντγουεϊ ) επί της οδού Αγ.Μελετίου 61 και Πατησίων στην Αθήνα και το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 η Τοπική μας Διοίκηση , ο Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Αστυνομικών και οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη, προχωρήσαμε στην πραγματοποίηση ενός ονείρου,μιας παιδικής θεατρικής παραστάσης με κοινωνικό σκοπό που προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα παιδιά, ενώ παράλληλα τα έσοδα των πνευματικών δικαιωμάτων της συγγραφέως Μακρυδάκη Ειρήνη (από την πώληση βιβλίων στην θεατρική παράσταση ), θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

2. Η αθρόα προσέλευση των μικρών μας φίλων μας έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και κάνουμε γνωστό ότι θα ακολουθήσει μία σειρά παιδικών θεατρικών παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

3. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους συντελεστές για την θεατρική διασκεύη Κατερίνα Ζαχαριουδάκη και Αιμιλιανό Λήτο καθώς επίσης και τον γνωστό ηθοποιό, μουσικό, θεατρικό παραγωγό και συγγραφέα Μαυρίκιο Μαυρικίου για την συνολική του προσφορά.

 

4. Τέλος ,ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών και τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη για την αμέριστη συμπαράσταση για την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ : Επίσκεψη προέδρου στο “περίπτερο” της ΕΛ.ΑΣ στη «DEFEA»
Επόμενο άρθροΤΔ ΧΑΝΙΩΝ: Εορτασμός πρωτομαγιάς με εκδρομικές εκδηλώσεις.