ΤΔ Αθηνών Αττικής – Δελτίο τύπου απόδοσης τιμητικού επαίνου στον Πρόεδρο κ. Βλάσιο Βαλατσό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aπόδοση τιμητικού επαίνου έγινε στον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής κ. Βλάσιο ΒΑΛΑΤΣΟ από τον Πρόεδρο του Όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη ΜΑΡΩΝΙΤΗ, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Γαλατσίου «Καμίνι».
O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το International Action Art στο πλαίσιο των δράσεων του με επίκεντρο τον Πολιτισμό και τον άνθρωπο διοργάνωσε την ετήσια τιμητική εκδήλωση για τους συνεργαζόμενους φορείς, τους χορηγούς και προσωπικότητες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα ως εθελοντές στο πολύπλευρο έργο του Ομίλου.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και CEO του International Action Art, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο οποίος τόνισε πως: “Η επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης για την αντιμετώπιση των προκλήσεων όπως η φτώχεια, η ανισότητα, η κλιματική κρίση και η ειρήνη, προϋποθέτει τις συνεργασίες που βασίζονται σε αξίες, κοινό όραμα και στόχους με επίκεντρο τoν άνθρωπο. Η αναγνώριση της προσφοράς των συνεργατών μας που δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Ομίλου είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε”.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού Κέντρου Γαλατσίου «Καμίνι», το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς επιμελήθηκε την πρώτη ημέρα η Σχολή Χορού Χοροακτίς, Κωστάκη Μαυροειδή και την δεύτερη ο μαέστρος Χρήστος Πάντας που διήυθυνε την χορωδία και το μουσικό σύνολο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΤΔ Αθηνών Αττικής κ. Βλάσιος ΒΑΛΑΤΣΟΣ καθώς και όλο το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη ΜΑΡΩΝΙΤΗ, πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και CEO του International Action Art για αυτή την τιμή και προσβλέπει σε νέες μελλοντικές  συνεργασίες.

Servo per Amikeco – Υπηρετώ δια της φιλίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΒΑΛΑΤΣΟΣ  Βλάσιος    Η Γενική Γραμματέας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευθυμία

Προηγούμενο άρθρο“Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2020”-Τ.Δ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Επόμενο άρθροΤΔ Αθηνών Αττικής ΔΕΑ- Πρόσκληση κοπής πίτας