ΤΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συμμετοχή σε δράση μέλους της Ένωσης μας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Αλεξ/πολης της Διεθνούς  Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χατζηαναγνώστου και τη Γενική Γραμματέα κ. Ανθή Νάστα, παρευρέθησαν με χαρά, κατόπιν πρόσκλησης, το Σάββατο 02-03-2024 στην ετήσια επίδειξη και κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνικής Πολεμικής Αγωγής Παγκράτιο Αλεξ/πολης, με εκπαιδευτή τον συνάδελφο και μέλος της Ένωσης μας κ. Ευστράτιο Μαστρονικόλα.

Παρακολουθήσαμε την επίδειξη των αθλητών του Παγκρατίου Αθλήματος όλων των κατηγοριών και ηλικιών, εντυπωσιασμένοι από την πειθαρχία και την ακρίβεια στην εκτέλεση των ασκήσεων. Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλοί εξ αυτών έχουν διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και είναι κάτοχοι μεταλλίων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ευχόμενος για τη νέα χρονιά, συνεχάρη τον κ. Ευστράτιο Μαστρονικόλα για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης και τόνισε τη σπουδαιότητα προσφοράς του στο χώρο της άθλησης και ειδικότερα στην αρχαιότερη πολεμική τέχνη, το Παγκράτιο Άθλημα.

Υπηρετώ δια της Φιλίας- Servo per Amikeco¨         

Για το Δ. Σ.

                                 Ο Πρόεδρος                                          H Γενική Γραμματέας

                          Κων/νος Χατζηαναγνώστου                                         Ανθή Νάστα

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΛΑΡΙΣΑΣ: Συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας σε συνάντηση χορευτικών τμημάτων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΤΔ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: 1η Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών