ΤΔ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: “Χορός κάτω απ’ τ’ άστρα”.

Την Παρασκευή 07 Ιουλίου 2023 η ένωση μας πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της στο κέντρο δεξιώσεων “Το Αρχοντικό της Λίμνης”. Έγινε ένα πραγματικά μεγάλο και όμορφο γλέντι υπό την μουσική υπόκρουση της ορχήστρας «Επτάσημο» με τους ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ Βαγγέλη στο βιολί, ΗΛΙΑΔΗ Ιάκωβο στο λαούτο, ΤΑΣΟΥΛΑ Θοδωρή στο κλαρίνο, ΠΑΠΠΑ Ανδρέα στα κρουστά,  ΚΑΜΖΕΛΑ Βασιλική και ΓΑΚΟ Ηλία στο τραγούδι.

   Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι ομάδες Μπάσκετ, Ποδοσφαίρου και θεάτρου των συναδέλφων μας για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το τρέχον έτος. Τέλος βραβεύτηκε και ο υπερμαραθωνοδρόμος  και υπεραθλητής  συνάδελφός μας ΦΩΤΗΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, για τις συνεχόμενες διακρίσεις του σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας την πόλη μας και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανους.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο υπέροχο γλέντι δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, καθώς και όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι μας στάθηκαν αρωγοί για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας.

Servo per Amikeco

Υπηρετώ δια της φιλίας.

Προηγούμενο άρθροΤΔ ΣΕΡΡΩΝ: Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Σερρών.
Επόμενο άρθροΤΔ ΠΙΕΡΙΑΣ: Πεζοπορία στον Κάτω Όλυμπο.