Τ.Δ.Ιωαννίνων-Επίσκεψη του Προϊσταμένου Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Επίσκεψη του Προϊσταμένου Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας,Ταξιάρχου Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου στα γραφεία μας και επίσκεψη στις μονές της Νήσου Ιωαννίνων

Τα γραφεία μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων επισκέφτηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 ο  Ταξίαρχος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος Προϊστάμενος Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της ποιμαντικής επίσκεψης του στα Ιωάννινα.
Τον Πανοσιολογιότατο υποδέχτηκε εγκάρδια ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής μας κ.Παργινός Χρήστος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Πανοσιολογιότατος είχε την ευκαιρία να μεταφέρει τις ποιμαντικές του παραινέσεις και να παρουσιάσει το έργο της Θρησκευτικής υπηρεσίας.
Την επομένη ο Γεν.Γραμματέας ξενάγησε τον Πανοσιολογιότατο‎  στο Νησί των Ιωαννίνων,την τρίτη μεγαλύτερη Μοναστηριακή κοινότητα στην Ελλάδα με επτά Μοναστήρια,και είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Μονή Αγίου Νικολάου Φιλανθρωπινών και την Ι.Μ.Στρατηγόπουλου (Μονή Ντίλιου) και να συνομιλήσουν με τους μοναχούς των Mονών.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο της Τ.Δ.ΞΑΝΘΗΣ
Επόμενο άρθροΤί είναι η ΙΡΑ