Τ.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
H E L L A S    S E C T I O N
REGION OF ALEXANDROUPOLIS
 6 KARAISKAKI STR – 681 00 ALEXANDROUPOLIS – GREECE
 Email: ipa.alexandroupolis@gmail.com

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 6 – Τ.Κ. 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
 Email: ipa.alexandroupolis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                Αλεξανδρούπολη, 19 Φεβρουαρίου 2020
Κοπή Βασιλόπιτας

-Την 14 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Παρασκευή η Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας για το έτος 2020.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου, παραβρέθηκαν μέλη της ένωσης αστυνομικοί στην ενέργεια και συνταξιούχοι, από υπηρεσιακής πλευράς  ο νέος Γενικός  Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης Ταξίαρχος κ. Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Σπύρος ΝΤΑΣΚΑΡΗΣ ο οποίος εκπροσώπησε και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αν. Μακ. & Θράκης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Περικλής ΓΚΟΥΛΙΑΜΑΣ, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης Αστυνόμος Α΄ Αθανάσιος ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης Αστυνόμος Β΄ κ. Αθανάσιος ΔΑΓΚΑΛΗΣ,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος/Γραφείο Συνοριακής Φύλαξης Αστυνόμος Β΄ κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος.

Επίσης παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση εκ μέρους του Εθνικού Τμήματος ο διευθύνων τα Δ. Σ. του Εθνικού Τμήματος και πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ορεστιάδας κ. Κων/νος ΛΥΤΡΑΣ , η πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης κ. Ζέτα ΣΚΕΥΑ, ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος ΤΟΥΦΑΚΗΣ καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. Ανέστης ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ.
Η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλο ΤΟΨΙΔΗ για την παραχώρηση της αίθουσας για  μια ακόμη χρονιά για την  πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας

Καλή Χρονιά σε όλους
Servo per amikeco
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Προηγούμενο άρθροI.P.A. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ Ι.Ρ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Επόμενο άρθροΠρόσκληση σε εγκαίνια- Τ.Δ.ΞΑΝΘΗΣ