Τ.Δ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

NTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
H E L L A S    S E C T I O N
REGION OF ALEXANDROUPOLIS
6 KARAISKAKI STR – 681 00 ALEXANDROUPOLIS
GREECE
Email: ipa.alexandroupolis@gmail.com

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 6 – Τ.Κ. 681 00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Email: ipa.alexandroupolis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλεξανδρούπολη, 26 Ιουνίου 2020
-Στα πλαίσια της 3ης Εβδομάδας Δράσης από 22-29 Ιουνίου 2020 του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION) και σύμφωνα με τις Καταστατικές Αρχές που την διέπουν σε θέματα Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού η Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας στις παραπάνω δράσεις ανέλαβε πρωτοβουλία στα πλαίσια του εθελοντισμού αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος να προβεί στον καθαρισμό του δημοτικού πάρκου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης – Πραξιτέλους & Πατρ. Γρηγορίου καθώς την παράδοση για ανακύκλωση πλαστικών φιαλών και πωμάτων που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη μας.
Για τον σκοπό αυτό την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 μέλη του Δ. Σ. μετέβησαν στο παραπάνω πάρκο καθαρίζοντας περιμετρικά το πάρκο και εσωτερικά την παιδική χαρά. Στη συνέχεια μεταβήκαμε στον χώρο ανακύκλωσης που βρίσκεται στον Αγ. Νεκτάριο όπου ανακυκλώσαμε πλαστικές φιάλες και στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης όπου παραδώσαμε τα συγκεντρωθέντα πλαστικά πώματα.
Η Ένωση μας πέρα από την εθελοντική της δράση θέλει με αυτές τις ενέργειες να εμφυσήσει και να προτρέψει τα μέλη της αλλά και τα μέλη της κοινωνίας να αναλαμβάνουν τέτοιες δράσεις που σκοπό έχουν το κοινό καλό και στο μέλλον θα συνεχίσει με παρόμοιες δράσεις που άπτονται των αρχών της.
Servo per amikeco

                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κων/νος                       ΦΩΚΙΑΝΟΣ Σταύρος

Προηγούμενο άρθρο3η Εβδομάδα Δράσεων 2020 της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών- Τ.Δ.ΠΕΛΛΑΣ
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ