Συνεδρίαση Παγκόσμιας Επιτροπής Πολιτιστικών & Κοινωνικών Θεμάτων

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Συνεδρίαση Παγκόσμιας Επιτροπής Πολιτιστικών & Κοινωνικών Θεμάτων

Μεγάλη τιμή για το Ελληνικό Τμήμα/ΙΡΑ η συνεδρίαση υπό την Προεδρία της κ. Gal Sharon της Διεθνούς Επιτροπής Πολιτιστικών και Κοινωνικών Θεμάτων ΙΡΑ, στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 25-6-2017.
Η Πρόεδρος και τα μέλη (Kikis Pericleous-ΚΥΠΡΟΣ ,Zinaida Gantcheva=ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,Anabela Alferes-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ,Kyriakos Karkalis-ΕΛΛΑΔΑ)της Επιτροπής έγιναν δεκτά στις 23-6-2017 από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κων/νο Τσουβάλα και ενημερώθηκε για θέματα της ΙΡΑ σε διεθνές και εθνικό επίπεδο.

Ο Αρχηγός συνεχάρη τόσο την κ. Gal όσο και τον κ. Καραπατάκη για το σημαντικό έργο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, δήλωσε για άλλη μια φορά αρωγός στο έργο τους και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών.
Ευχαριστούμε τον κ. Αρχηγό για τη θερμή υποδοχή παρά το φόρτο εργασίας του και συγχαίρουμε τα μέλη της επιτροπής για το σπουδαίο έργο που επιτελούν προς όφελος των μελών μας.
IPA SCC members meeting with the Police Chief of Greece Konstantinos Tsouvalas in Athens. Perfect cooperation between Police and International Police Association.

Προηγούμενο άρθρο2014-2017 Δράσεις Εθνικού Τμήματος
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών- Μήνυμα Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας