Συναυλία κάτω από την πανσέληνο – Τ.Δ.Λέσβου

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 

Τοπική Διοίκηση ΛΕΣΒΟΥ

 

ΠΡΟΣ

Ελληνικό Εθνικό Τμήμα

 

 

 

 

 

Μυτιλήνη, 29 Αυγούστου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Συναυλία κάτω από την Πανσέληνο»

 

Μια μαγευτική βραδιά βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στη Μαρίνα της Μυτιλήνης το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου, με την πανσέληνο του Αυγούστου να στέκεται ψηλά στον ουρανό, να μας φωτίζει και να συμπληρώνει την ερωτική διάθεση που δημιούργησαν οι ερμηνευτές στη συναυλία – αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Τόσο το πρόγραμμα όσο και οι ερμηνείες των τραγουδιών ήταν εκπληκτικές, αποδεικνύοντας ότι ο τόπος μας διαθέτει εξαιρετικούς καλλιτέχνες που μπορούν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές. Σημαντικό είναι επίσης ότι η συμμετοχή τους ήταν αφιλοκερδής αφού η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ως σκοπό την ενίσχυση της πρωτοβουλίας που έχει ληφθεί από την Ένωσή μας για την αγορά ιατρικής συσκευής (απινιδωτή), που πρόκειται ακολούθως να δωρηθεί σε αθλητικό φορέα του νησιού μας.

Στα πλήκτρα βρέθηκε ο Μιχάλης Δεμερτζής ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, στο μπουζούκι ο Δημήτρης Γραμμέλης, κρουστά και καχόν ο Γρηγόρης Πατλάκας. Τραγούδησαν η Συμεώνη Καραγιάννη, ο Χάρης Ευαγγέλου, η Μάγδα Μεταλλινού, ο Πάρης Σκορδομπέκης και ο Πάνος Γαληνός, Β’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Τοπικής μας Διοίκησης.

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, μουσικούς και καλλιτέχνες για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους, τη Διεύθυνση της Μαρίνας Μυτιλήνης για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου της συναυλίας, την εταιρεία ΗΧΩ Α.Ε. για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς επίσης τον σύλλογο καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ» ο οποίος με χορηγία του συνέβαλε στη συγκέντρωση ποσού για την αγορά του απινιδώτη. Επίσης, ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους, που ανταποκρινόμενοι στον σκοπό της συγκεκριμένης δράσης, ενίσχυσαν, προσφέροντας εθελοντικά το ποσό που ο καθένας είχε δυνατότητα.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος   Η Γεν. Γραμματέας
     
Πολυχρόνης Κανιμάς   Ελένη Μπούζουκα

Προηγούμενο άρθροΗ Τ.Δ. Αργολίδας κοντά στους μικρούς μαθητές.
Επόμενο άρθροΟμηρικό συμπόσιο -Τ.Δ.ΧΙΟΥ