Συνάντηση με τον συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Δ.ΦΩΚΙΔΑΣ

Άμφισσα,  19 Οκτωβρίου 2022

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΙΡΑ Φωκίδας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΖΩΜΕΝΟ Ανάργυρο και τον Γεν. Γραμματέα κ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΗ Ιωάννη, μαζί με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας κ. ΑΓΓΕΛΟΥ Θεοφάνη, συναντήθηκε με τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης” κ. ΧΑΛΙΟΡΗ Κωνσταντίνο, ο οποίος κατάγεται από τη Φωκίδα.

Η επίσκεψη μας δεν ήταν απλά εθιμοτυπική, αλλά ουσιαστική. Ενημερώσαμε τον κ. ΧΑΛΙΟΡΗ για τις αξίες που πρεσβεύει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, αλλά και για τις δράσεις της Τοπικής μας Διοίκησης. Ο κ. ΧΑΛΙΟΡΗΣ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις σκέψεις μας για μελλοντικές δράσεις και μας δήλωσε ότι θα είναι, όσο δύναται από τη θέση του, αρωγός στις προσπάθειες μας. Επίσης, έγινε μνεία και για το Παγκόσμιο Συνέδριο της ΙΡΑ το 2023 που θα λάβει χώρα στην Αθήνα.

Με το πέρας της συνάντησης μας, του δωρίσαμε μια γκραβούρα με απεικόνιση την ευρύτερη περιοχή των Δελφών και της αρχαίας Άμφισσας και το λάβαρο της Τοπικής μας.

Τέλος, ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας κ. ΑΓΓΕΛΟΥ για τη συνεχή συμπαράσταση του προς την IPA Φωκίδας και αναμένουμε τις κοινές μελλοντικές δράσεις μας.

 

SERVO  PER  AMIKECO

(Υπηρετώ διά της φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Ο  Πρόεδρος  

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας
Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ

Προηγούμενο άρθρο65 χρόνια χωρίς το Νίκο Καζαντζάκη-Τέλεση τρισάγιου
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ