Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και τον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Μη Κυβερνητική Οργάνωση

Αθήνα 27 Φεβρουαρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

¨”Συνάντηση με την Γενική  Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου και τον Υπαρχηγό Αντισ/γο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη”

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκδηλώσεις Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία, τα εγκαίνια του νέου ξενώνα στα Χανιά και το 36ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διοργανώσει το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Με σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις μας πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Σοφία Νικολάου, καθώς και με τον Υπαρχηγό Αντισ/γο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη όπου ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης με τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μαρούντα είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν το πολυδιάστατο έργο των εθελοντών αστυνομικών της ΙΡΑ και τις αξίες του SERVO PER AMIKECO.

Τόσο η κ. Νικολάου, όσο και ο κ. Δασκαλάκης συνεχάρησαν τους εκπροσώπους του Ελληνικού Τμήματος για τις επιτυχίες και τις σημαντικές δράσεις που προβάλουν τη χώρα μας διεθνώς, δήλωσαν δε συμπαραστάτες στο έργο μας.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα όπου ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα και τον Υπαρχηγό για την στήριξή τους στις δράσεις μας, τους παρέδωσε το ημερολόγιο και πρόσκληση για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο στην Αρχαία Ολυμπία και ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Προηγούμενο άρθροTravel ipa Xanthi – Τα ταξίδια συνεχίζονται 2020….
Επόμενο άρθροΠαιδικό αποκριάτικο πάρτι στη Ξάνθη