Συνάντηση Εθνικού Τμήματος με την πρόεδρο του Ε.Ο.Τ.

Αθήνα 04 Οκτωβρίου    2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Χθες, 3/10/2022 αντιπροσωπεία του Ελληνικού Εθνικού μας Τμήματος αποτελούμενη από  τον  Πρόεδρο  μας κ. Βλάσιο Βαλατσό, τον  Αναπλ. Γενικό Γραμματέα & Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων κ. ΜΠΕΓΑ Αχιλλέα και  την Γ’ Αντιπρόεδρο μας  και Πρόεδρο της Τ.Δ. Αττικής κ. Ειρήνη Μακρυδάκη συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Άγγελική Γκερέκου.

 

Μια ημέρα πριν το επικείμενο ταξίδι της  αντιπροσωπείας του Ελληνικού Εθνικού μας Τμήματος, στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο της Ενώσεως στην Ισπανία, είχαμε την ευκαιρία  να ενημερώσουμε την κ. Γκερέκου  για το πολυδιάστατο έργο μας,  τις δράσεις, τους σκοπούς και τις αξίες τις Ένωσής μας, καθώς  και για την ανάληψη από τη Χώρα μας του Παγκοσμίου Συνεδρίου του 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Επίσης, η κα. Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. ενημερώθηκε και για την προσεχή φιλική συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων της Ένωσης μας στο Λουτράκι – Αριδαίας- Πέλλας.

 

Η συνάντηση μας έγινε σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν την μελλοντική συνεργασία της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών/ Ελληνικό Εθνικό Τμήμα με τον Ε.Ο.Τ. και η κα. Πρόεδρος δήλωση αρωγός των δράσεων μας, στο μέτρο του δυνατού, που σκοπό έχουν την περαιτέρω προβολή και ανάδειξη του Ελληνικού μας τουρισμού.

 

SERVO PER AMIKECO

(υπηρετώ δια της φιλίας)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔείπνο φιλίας Τ.Δ. Σάμου
Επόμενο άρθροΕπίτιμο μέλος της Τ.Δ. Σάμου ο ιατρός Αποστόλου Εμμναουήλ