Συναντήσεις ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ- No 2

επίσκεψη στα γραφεία τη ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείου Αιγαίου και Υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Παπαγεωργίου Παρασκευά

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18.30μμ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία τη ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείου Αιγαίου και Υποψήφιο Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Παπαγεωργίου Παρασκευά, ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας & Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Σάμου κα. Παπαδάμ Μαρία, όπου ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος μίλησε για το έργο, τις Δράσεις και τους μελλοντικούς στόχους της ΙΡΑ Σάμου.

Στην επίσκεψη ήταν παρών και το επίτιμο μέλος της ΙΡΑ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Αμυρσώνης Γιακουμής ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά για τον Αστείρευτο πλούτο του νησιού από δεκάδες ενδημικά είδη σε πανίδα και χλωρίδα.

Τέλος ο πρόεδρος κ. Αβραμίδης Γεώργιος δώρισε το ημερολόγιο της ΙΡΑ, το κομπολόι της ΙΡΑ Σάμου και την κούπα της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης προσφορά του προέδρου κ. Ηλία Βασιλάκη στους αγαπητούς επισκέπτες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!!!.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣυναντήσεις ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ
Επόμενο άρθροΑποκριάτικο Πάρτυ, ΤΔ Αλεξανδρούπολης