ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 15-10-2022.

Χθες Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Γερμανός της HELEXPO, πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Ημερίδα με θέμα ¨Ενδοοικογενειακή Βία-Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Φαινομένου¨.

Εισηγητές της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής ημερίδας ήταν η Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ-Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω κ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ Μαριάννα, ο Ψυχολόγος ΕΛ.ΑΣ. Α/Δ κ. ΚΑΛΙΑΜΠΟΣ Απόστολος, η Αρμόδια του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας/Δ.Α.Θ. Α/Β κ. ΓΚΟΥΡΜΗ Καλλιόπη και ο Πρωτοδίκης ΜΔΕ κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ Ιωάννης, οι οποίοι παρουσίασαν θεματικά την Ενδοοικογενειακή Βία ως Κοινωνικό Φαινόμενο και Νομική Διάσταση, την Ψυχολογική Διάσταση και Οπτική, τον Ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. στην Αντιμετώπιση της και τον Ρόλο της Δικαιοσύνης.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. κ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ Διαμαντής και ο Α΄ Αντιπρόεδρος  κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ  Χριστόδουλος, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου κ.  ΔΟΥΒΑΛΗ Γεώργιου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης τα Μέλη της Τοπικής μας, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για θέματα που αφορούσαν την ημερίδα, την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών καθώς και του Σώματος γενικά, με τους Ανώτατους και Ανώτερους  Αξιωματικούς της Φυσικής Ηγεσίας, τον Πρόεδρο της ΙΡΑ Δράμας κ. ΣΚΑΡΛΙΟ Μηνά ο οποίος εκπροσωπούσε το Εθνικό Τμήμα, τους Εισηγητές της Ημερίδας, καθώς και με τους Συναδέλφους που παραβρέθηκαν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Επόμενο άρθροΔίνουμε ζωή… είναι στο αίμα μας