ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΗΣ ΙΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ΣΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-5-2022. Εισερχόμενα

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 326 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Email:ipathessalonikis@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 26-06-2022.

 Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών”,  πραγματοποιήθηκε σήμερα 26/6 στο Ιβανώφειο Γυμναστήριο Θεσσαλονίκης, Διεθνές Τουρνουά Τζούντο ενάντια στις ουσίες, με την επωνυμία “ΜATSURA 2022 – TOKEI MARU CUP”, παρουσία Πολιτικών, Δημοτικών και Αθλητικών εκπροσώπων της πόλης μας.

Την ΙΡΑ Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Γ.Γ. κ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ, ο οποίος στον χαιρετισμό του προς τους Διοργανωτές, Προσκεκλημενους, Αθλητές και Φιλάθλους, τόνισε πως η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι υπέρμαχος σε κάθε προσπάθεια ενάντια στις ουσίες των ναρκωτικών και των αναβολικων και ένθερμος συμπαραστατης σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, που εναντιώνονται στην μάστιγα του αιώνα μας, που πλήττει κυρίως τους νέους μας.

Ιδιαίτερη στιγμή, η βράβευση του από τον Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Διεπιστημονικου Δικτύου Ειδικής & Διαπολιτιστικης Αγωγής ‘Include’, για την προσφορά του στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, εδώ και μια 25ετια. Μία βράβευση που απέκτησε μεγαλύτερη αξία, καθόσον την απονομή της πλακέτας έκαναν δύο απεξαρτημενοι αθλητές της Θεραπευτικής Κοινότητας ΙΘΑΚΗ.

Ο Γ.Γ. της Ένωσης μας πρόσφερε στον JUDOKA Μαιστρελη Αυγερινό, το λάβαρο της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα κοσμεί πλέον το χώρο στο κεντρικό ταπί του ΓΣ Ηρακλής.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  

Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΉΣ

Προηγούμενο άρθροΕορτασμός Προστάτη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ΄΄Αποστόλου Παύλου΄
Επόμενο άρθροΕορτασμός του Προστάτη της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών Αποστόλου Παύλου