Συμμετοχή στο Καρναβάλι Δήμου Χανίων- Τ.Δ.ΧΑΝΙΩΝ

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
HELLENIC NATIONAL SECTION
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ
LOCAL ADMINISTRATION OF CHANIA CRETE

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο.Η.Ε

Πλατεία Ελευθερίας- 73100- Χανιά -Κρήτης

Τηλ. +30 28210 57023- 28210 50047 Fax. +30 28210 57023-50047

E-mail: ipaxania@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
I.P.A. tes εν δράσει

Μηνύματα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων στο Καρναβάλι των Χανίων

Με γιορτινή διάθεση , η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , έδωσε το παρόν στο Καρναβάλι που διοργάνωσε την Κυριακή 19.02.2023 στη Σούδα, ο Δήμος Χανίων .
Με το άρμα της Κυκλοφοριακής αγωγής η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης “I.P.A. tes εν δράσει» που είχε ως θέμα «Οδηγώ και σε Σκέφτομαι» θέλησε να προβάλει την αγωνία και την ευχή η κάθε μετακίνηση στο δρόμο να γίνεται με ασφάλεια.
Μέσα από αυτό τον ευρηματικό τρόπο , η Τοπική Διοίκηση Χανίων διάδρασε με την Τοπική Κοινωνία μεταφέροντας το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης ιδιαίτερα όταν η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να αποβεί μοιραία κατά την οδική κυκλοφορία.
Επίσης η επιλογή του συγκεκριμένου άρματος έγινε και για την προβολή του έργου της Αστυνομίας στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
«Όταν πιεις μην οδηγήσεις» ήταν το μήνυμα που φιλοτέχνησε το μέλος της Ενώσεως μας Νίκη Κουτσουριδακη και τυπώθηκε στα μπλουζάκια- κοστούμια των μελών της Ομάδας.

Το άρμα της Τ.Δ. Χανίων «μετέφερε» τα μηνύματα μικρών και μεγάλων «Με πόσους τρόπους να στο πω; Όταν πιείς μην οδηγήσεις!» και η παρουσία της Ομάδας μας απέσπασε κολακευτικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στο Καρναβάλι όσο και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αφιέρωσαν ειδικά ρεπορτάζ,
Η εκδήλωση προβλήθηκε ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Χανίων και τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό.
Η Τοπική Διοίκηση Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών δίνει το δυναμικό και ουσιαστικό της στίγμα στα κοινωνικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα με απώτερο στόχο την ενθάρρυνση των μελών της σε αυτά τα πεδία αλλα και την ενίσχυση της εξωστρέφειας και προβολής του έργου της Ένωσής μας.
Servo per Amikeco

SERVO PER AMIKECO
«Υπηρετώ δια της φιλίας»
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Σοφία Λογαρίδου Ελίνα Δασκαλάκη

Προηγούμενο άρθροσυγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας- Τ.Δ.ΧΑΝΙΩΝ
Επόμενο άρθροΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ I.P.A. ΔΡΑΜΑΣ ΕΥΡΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ