Στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου ο “Ρήγας Κ9”

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΑΜΟΥ

Το βιβλίο «Ρήγας Κ9» πέρασε σήμερα 4 Οκτωβρίου «Παγκόσμια Ημέρα Ζώων» στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Αβραμίδης Γεώργιος, παρέδωσε στην Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου κα. Γεωργία Κρεμμυδιώτη 19 βιβλία για τη βιβλιοθήκη του Σχολείου όπου οι μαθητές μπορούν να δανείζονται και να διαβάζουν.
Το βιβλίο «Ρήγας Κ9» έγραψε η Αστυνομικός – Συγγραφέας Ειρήνη Μακρυδάκη, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Αθήνας Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.
Τα βιβλία δώρισε η κα. Μακρυδάκη Ειρήνη την οποία και ευχαριστούμε, στον Πρόεδρο της ΙΡΑ ΣΑΜΟΥ Αβραμίδη Γεώργιο, τα οποία αναφέρονται σε ένα αδέσποτο σκυλάκι, το Ρήγα και στις περιπέτειες του.
Το όμορφο αυτό βιβλίο, περνάει στα παιδιά πολλά μηνύματα για τα δικαιώματα των ζώων και για το ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία!
Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Σάμου Γιώργος Αβραμίδης επέλεξε να δοθούν στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Σάμου το οποίο έχει υποστεί πολλές και μεγάλες φθορές από το σεισμό της 30 Οκτωβρίου 2020 και τα μαθήματα εδώ και δύο χρόνια γίνονται σε Κοντέινερ.
Προηγούμενο άρθροΤετραήμερη εκδρομή της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Σερβία
Επόμενο άρθροΤελετή Ονομασίας – Απονομής Πτυχίων νέων Αστυφυλάκων, Τ.Δ.Α. Διδυμοτείχου