Στο πλευρό των γονέων του Δήμου Αγίου Νικολάου η διεθνής ένωση αστυνομικών, ξεκινούν επιμορφωτικό podcast

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κύριου Φραγκάκη Κωνσταντίνου, της προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου κυρίας Σπυροπούλου Κατερίνας και του μέλους του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αγίου Νικολάου κυρίας Μπολανάκης Γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινών δράσεων κ συνεργασίας των δύο φορέων μέσα στα πλαίσια των σκοπών τους αλλά και γενικότερα για την ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την τοπική κοινωνία

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η συμμετοχή μελών της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου στο ενημερωτικό – επιμορφωτικό podcast που ετοιμάζει η Ένωση γονέων κ μαθητών Δήμου Αγίου Νικολαου.

Η δράση αυτή έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα τόσο προς τα παιδιά όσο και προς τους γονείς, προκειμένου οι τελευταίοι να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά τους από κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο στο διαδίκτυο όσο κ στη καθημερινότητα τους.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΤΔ Λασιθίου κύριος Φραγκάκης Κωνσταντίνος είχε τη χαρά να προσφέρει το φετινό ημερολόγιο της Διεθνης Ένωσης Αστυνομικών στη κυρία Σπυροπουλου Κατερίνα, ανταλλάσσοντας και ευχές για το νέο έτος.

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ – ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΒΑΖAΑR Τ.Δ.ΡΟΔΟΠΗΣ
Επόμενο άρθροΕκδρομή στην Βουλγαρία.