ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Στελέχωση Επιτροπών ΙΕΒ

📢Τρείς Έλληνες θα εκπροσωπούν το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ως μέλη των Επιτροπών στα Πρότζεκτ της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής Ι.Ε.Β..
 
✅Έπειτα από το ανοιχτό κάλεσμα της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής Ι.Ε.Β. για συμμετοχή σε ένα νέο θεσμό,τις διάφορες κατηγορίες πρότζεκτ , τρείς Έλληνες 🇬🇷 επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στα επιμέρους πρότζεκτ ως μέλη των επιτροπών και πιο συγκεκριμένα: 
 
✔️Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου Πολυχρόνης Κανιμάς ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Κοινωνικών και Πολιτιστικών (S.C.C.) στο πρότζεκτ 🏛️ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
 
✔️Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης φωκίδας  Ανάργυρος Ζωμένος ως μέλος της Διεθνούς επιτροπής Κοινωνικών και Πολιτιστικών (S.C.C.) στο πρότζεκτ 🏐ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
 
✔️Ο Αντιπρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας Μπουκλής Κωνσταντίνος ως μέλος στο πρότζεκτ που αφορά το 📈ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ της Διεθνούς Εκτελεστικής Επιτροπής Ι.Ε.Β.
 
Επίσης, ένας ακόμη Ελληνας από το Εθνικό Τμήμα της Κύπρου ο κ. Περικλέους Κυριάκος, θα στελεχώνει ως μέλος Επιτροπή του ΙΕΒ.
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!!!
 
 

SERVO PER AMIKECO

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος

ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας

Τηλ : 6972817155

Τηλ : 6974922840

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: Η Ελληνική αντιπροσωπεία στο 13ο Ετήσιο Συνέδριο του Τμήματος της Βόρειας Μακεδονίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών
Επόμενο άρθροΤΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Επίτιμο μέλος της Ι.Ρ.Α. ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου